Grønn

Vis som:
Liste
Nett
Vis:
Sorter:
Oransje øredobber med grønne og lampwork-perler
Håndlagde øredobber med grønne og lampwork-perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med oransje armbånd og grønn halssmykker. Nikkelfrie! Lengde 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Sølv øredobber med grønne lampwork-perler
Håndlagde sølv øredobber med grønne lampwork-perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med hvite/grønne armbånd og halssmykker. Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Sølv øredobber med grønne lampwork-perler
Håndlagde sølv øredobber med grønne lampwork-perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med hvite ellet grønne armbånd og halssmykker. Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på.   ..
50NOK
Sølv øredobber med grønne og gule lampwork-perler med blomster
Håndlagde sølv øredobber med gule og grønne lampwork-perler med blomster fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med grønne eller gule armbånd og halssmykker. Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Sølv øredobber med grønne skjellperler
Håndlagde sølv øredobber med grønne skjellperler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med hvite eller grønne armbånd og halssmykker. Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Øredobber med røde perler og grønn bånd
Håndlagde øredobber med røde perler og grønn bånd fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med røde/grønne armbånd og halssmykker. Nikkelfrie! Lengde 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Design By CrazyMouse / CrazySmykker © 2013 /
Partners: Solariumskremer og solkremer, Haynes reparasjonhandboker og verkstedmanualer,Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten ToppBlogg - toppliste for bloggere