Gul

Vis som:
Liste
Nett
Vis:
Sorter:
"Iris Blomster" - Antikk bronse øredobber med gule og lille perler
Håndlagde antikk bronse øredobber "Iris Blomster" med gule og lille perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med gule og lille "Iris Blomster" armbånd. Nikkelfrie! Lengde ~ 4 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
"Kaffe og te time" øredobber
Håndlagde øredobber "Kaffe og te time" med lampwork perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med "Kaffe og te time" armbånd. Nikkelfrie! Lengde ~ 3,5 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Gylden øredobber med brune stein og svarte perler
Håndlagde gylden øredobber med brune stein og svarte perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med svarte eller brune armbånd og halssmykke. Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Sølv øredobber med grønne og gule lampwork-perler med blomster
Håndlagde sølv øredobber med gule og grønne lampwork-perler med blomster fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med grønne eller gule armbånd og halssmykker. Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Øredobber med gule og gylden stardust perler
Håndlagde øredobber med gule og gylden stardust perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med gylden armbånd og halssmykker. Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Design By CrazyMouse / CrazySmykker © 2013 /
Partners: Solariumskremer og solkremer, Haynes reparasjonhandboker og verkstedmanualer,Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten ToppBlogg - toppliste for bloggere