Lilla

Vis som:
Liste
Nett
Vis:
Sorter:
"Iris Blomster" - Antikk bronse øredobber med gule og lille perler
Håndlagde antikk bronse øredobber "Iris Blomster" med gule og lille perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med gule og lille "Iris Blomster" armbånd. Nikkelfrie! Lengde ~ 4 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Gylden øredobber med lilla, hvite og stardust perler
Håndlagde gylden øredobber med lilla, hvite og stardust perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med hvite\lilla halssmykker og armbånd. Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Sølv øredobber med lilla - turkis perler og bånd
Håndlagde øredobber med lilla - turkis perler og bånd fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med lilla eller turkis armbånd og halssmykker. Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Sølv øredobber med lilla perler og lilla bånd
Håndlagde øredobber med lilla perler og lilla bånd fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med lilla armbånd og halssmykker. Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Sølv øredobber med lilla porselen perler
Håndlagde sølv øredobber med lilla porselen perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med gule eller lilla armbånd og halssmykker. Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Design By CrazyMouse / CrazySmykker © 2013 /
Partners: Solariumskremer og solkremer, Haynes reparasjonhandboker og verkstedmanualer,Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten ToppBlogg - toppliste for bloggere