Oransje

Vis som:
Liste
Nett
Vis:
Sorter:
"Kaffe og te time" øredobber
Håndlagde øredobber "Kaffe og te time" med lampwork perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med "Kaffe og te time" armbånd. Nikkelfrie! Lengde ~ 3,5 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Gylden øredobber med gylne stardust og rosa fibo perler
Håndlagde gylden øredobber med gylne stardust og rosa fibo perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med rosa armbånd og rosa fibo halssmykker. Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Oransje øredobber med grønne og lampwork-perler
Håndlagde øredobber med grønne og lampwork-perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med oransje armbånd og grønn halssmykker. Nikkelfrie! Lengde 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Oransje øredobber med gylne perler
Håndlagde oransje øredobber med gylne perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med oransje armbånd og halssmykker. Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Oransje øredobber med Lampwork -perler
Håndlagde oransje øredobber med Lampwork-perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med oransje armbånd og halssmykker. Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Sølv øredobber med hvite og oransje perler
Håndlagde sølv øredobber med hvite og oransje perler. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med hvite armbånd og halssmykker. Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Design By CrazyMouse / CrazySmykker © 2013 /
Partners: Solariumskremer og solkremer, Haynes reparasjonhandboker og verkstedmanualer,Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten ToppBlogg - toppliste for bloggere