Rød

Vis som:
Liste
Nett
Vis:
Sorter:
"Vintage Stil" -  Øredobber med antikk bronse blomster og røde perler
Håndlagde øredobber "Vintage Stil" med antikk bronse blomster og røde perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med oransje og røde "Vintage Stil" armbånd og halssmykke. Nikkelfrie! Lengde ~ 4 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
"Vintage Stil" - Antikk bronse øredobber med røde perler
Håndlagde antikk bronse øredobber "Vintage Stil" med røde perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med oransje og røde "Vintage Stil" armbånd og halssmykke. Nikkelfrie! Lengde ~ 4 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Antikk gylden øredobber med porselen perler med rose blomster
Håndlagde antikk gylden øredobber med hvite porselen perler med rosa blomster fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med rose halssmykker og armbånd. Nikkelfrie! Lengde ~ 5 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Gylden øredobber med kinesiske svarte og gylne perler
Håndlagde øredobber med kinesiske svarte og gylne perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med svarte armbånd og halssmykker. Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Gylden øredobber med røde og hvite perler
Gylden håndlagde øredobber med røde og hvite perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med røde/hvite armbånd og halssmykker. Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Røde og svarte øredobber til røde viner fan
Håndlagde røde og svarte øredobber til røde viner fan med antikk bronse korketrekkeren fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med "røde viner fan" armbånd. Nikkelfrie! Lengde ~ 5 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Sølv øredobber med rosa blomster og hvit porselen perler
Håndlagde sølv øredobber med rosa blomster og hvit porselen perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med rosa eller hvite armbånd og halssmykke. Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Øredobber med kinesiske røde og gylne perler
Håndlagde øredobber med kinesiske røde og gylne perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med røde armbånd og halssmykker. Nikkelfrie! Lengde 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på.   ..
50NOK
Øredobber med røde perler og grønn bånd
Håndlagde øredobber med røde perler og grønn bånd fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med røde/grønne armbånd og halssmykker. Nikkelfrie! Lengde 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Design By CrazyMouse / CrazySmykker © 2013 /
Partners: Solariumskremer og solkremer, Haynes reparasjonhandboker og verkstedmanualer,Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten ToppBlogg - toppliste for bloggere