Svart

Vis som:
Liste
Nett
Vis:
Sorter:
Antikk gylden øredobber med svarte shamballa krystall perler
Håndlagde antikk gylden øredobber med svarte shamballa krystall perler og antikk bronse perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med antikk bronse kjede og armbånd. Nikkelfrie! Lengde ~ 2,5 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Gylden øredobber med brune og stardust perler
Håndlagde gylden øredobber med brune og stardust perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med oransje eller gylden armbånd og halssmykke. Nikkelfrie! Lengde 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Gylden øredobber med brune stein og svarte perler
Håndlagde gylden øredobber med brune stein og svarte perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med svarte eller brune armbånd og halssmykke. Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Gylden øredobber med gylne stardust og svarte perler
Håndlagde øredobber med gylne stardust og svarte perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med svarte/gylne armbånd og halssmykke. Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Gylden øredobber med kinesiske svarte og gylne perler
Håndlagde øredobber med kinesiske svarte og gylne perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med svarte armbånd og halssmykker. Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Røde og svarte øredobber til røde viner fan
Håndlagde røde og svarte øredobber til røde viner fan med antikk bronse korketrekkeren fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med "røde viner fan" armbånd. Nikkelfrie! Lengde ~ 5 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Svarte & Hvite øredobber til dalmatinere og panda fan
Håndlagde svarte & hvite øredobber til dalmatinere og panda fan fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags, eller fest. Kan være en del av vakkert sett med svarte & hvite dalmatinere og panda fan armbånd.   Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Sølv øredobber med svarte lampwork-perler
Håndlagde øredobber med svarte lampwork-perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med svarte/sølv armbånd og halssmykker. Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Øredobber med svarte lavaperler, og blå lampwork glassperler
Håndlagde øredobber med svarte lavaperler, og blå lampwork glassperler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med svarte eller blå halssmykker og armbånd Nikkelfrie! Lengde ~ 5 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Design By CrazyMouse / CrazySmykker © 2013 /
Partners: Solariumskremer og solkremer, Haynes reparasjonhandboker og verkstedmanualer,Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten ToppBlogg - toppliste for bloggere