Turkis

Vis som:
Liste
Nett
Vis:
Sorter:
"Livet i Havet" - Antikk sølv øredobber med turkise og krystall perler
Håndlagde antikk sølv øredobber "Livet i Havet" med marine innbyggere, turkise og krystall perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med turkise "Livet i Havet" armbånd og halssmykke. Nikkelfrie! Lengde 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Sølv øredobber med lilla - turkis perler og bånd
Håndlagde øredobber med lilla - turkis perler og bånd fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med lilla eller turkis armbånd og halssmykker. Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Sølv øredobber med turkis lampwork-perler og sølv stardust perler
Håndlagde sølv øredobber med turkis lampwork-perler og sølv stardust perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med turkis armbånd og halssmykker. Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Sølv øredobber med turkis porselen perler
Håndlagde sølv øredobber med turkis porselen perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med turkis armbånd og turkis halssmykker. Nikkelfrie! Lengde ~ 3 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Øredobber med svarte lavaperler, og blå lampwork glassperler
Håndlagde øredobber med svarte lavaperler, og blå lampwork glassperler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med svarte eller blå halssmykker og armbånd Nikkelfrie! Lengde ~ 5 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Design By CrazyMouse / CrazySmykker © 2013 /
Partners: Solariumskremer og solkremer, Haynes reparasjonhandboker og verkstedmanualer,Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten ToppBlogg - toppliste for bloggere