Armbånd

Vis som:
Liste
Nett
Vis:
Sorter:
"Bølge" - sølv armbånd med hvite lavaperler, krystaller og turkise murano glassperler
Håndlagde sølv armbånd "Bølge" med hvite lavaperler, krystaller og turkise murano glassperler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med turkise halssmykker og øredobber. Glassperler ~12 mm. Armbånd lengde fra 19 til 23 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
120NOK
"Høst Stil" - Antikk gylden tre rader armbånd med røde og oransje treperler
Håndlagde antikk gylden tre rader årmband "Høst Stil" med røde og oransje indiske treperler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med oransje og røde "Høst Stil" øredobber og halssmykke. Armbånd lengde ~22 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
180NOK
"Iris Blomster" - Antikk brons to rader armbånd med gule og lille perler
Håndlagde antikk bronse armbånd "Iris Blomster" med gule og lilla perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med gule og lilla "Iris Blomster" øredobber. Shamballa perler ~10 mm. Armbånd lengde fra 19 til 27 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
150NOK
"Kaffe og te time" armbånd
Håndlagde shamballa armbånd "Kaffe og te time" med lampwork perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med "Kaffe og te time" øredobber. Lampwork glassperler ~12 mm. Shamballa perler ~10 mm. Armbånd lengde ~20 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
120NOK
"Pandora" stil armbånd med hvite krystallperler, turkise glassperler og sjø charms
Håndlagde "Pandora" stil armbånd med hvite krystallperler, turkise glassperler og sjø charms fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med turkise "Pandora" stil halssmykker og øredobber. Glassperler ~13 mm. Armbånd lengde fra 19 til 26 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
150NOK
Antikk bronse armbånd med svarte og brune shamballa krystall perler
Håndlagde antikk bronse armbånd med svarte og brune shamballa krystall perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med antikk bronse kjede og shamballa øredobber. Shamballa perler ~10 mm. Armbånd lengde fra 19 til 25 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
150NOK
Antikk sølv tre rader armbånd med porselen og krystall perler
Håndlagde antikk sølv tre rader armbånd med mørk blå porselen og svarte krystall perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Shamballa perler ~10 mm. Armbånd lengde fra 19 til 26 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
180NOK
Armbånd med blå lampwork glassperler
Håndlagde armbånd med blå lampwork glassperler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med blå halssmykker og øredobber. Armbånd lengde fra 19 til 25 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
120NOK
Armbånd med rode og gylne perler
Håndlagde armbånd med rode og gylne perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med røde halssmykke og øredobber. Armbånd lengde ~19cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
120NOK
Armbånd med røde og grønne lampwork glassperler med blomster
Håndlagde armbånd med røde og grønne lampwork glassperler med blomster fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med røde eller grønne halssmykker og øredobber. Armbånd lengde ~ 19 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
120NOK
Armbånd med svarte lavaperler, og blå lampwork glassperler
Håndlagde armbånd med svarte lavaperler, og blå lampwork glassperler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med svarte eller blå halssmykker og øredobber. Armbånd lengde fra 19 til 26 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
120NOK
Brune shamballa armbånd med lampwork perler
Håndlagde shamballa armbånd med lampwork perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med brune kjede og øredobber. Lampwork glassperler ~12 mm. Shamballa perler ~10 mm. Vokset bomull ledningen ~0,9 mm. Armbånd lengde ~19 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
150NOK
Dobbel shamballa armbånd med brune og bronse perler
Håndlagde dobbel shamballa armbånd med brune krystall perler og bronse metallic perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med brune eller bronse halssmykke og øredobber. Krystall og bronse perler ~10 mm. Armbånd lengde fra 18 til 24 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
200NOK
Dobbel shamballa armbånd med hvite og røde perler
Håndlagde dobbel shamballa armbånd med hvite og røde perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med røde eller hvite halssmykke og øredobber. Perler ~9 mm. Armbånd lengde fra 17 til 22 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
180NOK
Dobbel shamballa armbånd med porselen skallen og svarte lavaperler
Håndlagde dobbel shamballa armbånd med svarte porselen skallen og svarte lavaperler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags, fest eller Rock Konsert :) Porselen skallen ~12 mm. Vulkansk perler ~12 mm. Armbånd lengde fra 18 til 24 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
200NOK
Dobbel shamballa armbånd med svarte og hvite krystall perler
Håndlagde dobbel shamballa armbånd med svarte og hvite krystall perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med svarte krystall halssmykke og øredobber. Krystall perler ~10 mm. Armbånd lengde fra 18 til 24 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
200NOK
Dobbel shamballa armbånd med turkise glass perler
Håndlagde dobbel shamballa armbånd med turkise glass perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med turkise eller blå halssmykke og øredobber. Turkise glass perler ~8 mm. Armbånd lengde fra 17 til 22 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
180NOK
Gylden armbånd med gule og hvite perler
Håndlagde gylden armbånd med gule og hvite perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med gule halssmykker og øredobber. Armbånd lengde ~ 19 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
120NOK
Gylden armbånd med lilla perler, hvite lavaperler og stardust perler
Håndlagde gylden armbånd med lilla perler, hvite lavaperler og stardust perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med hvite\lilla halssmykker og øredobber. Armbånd lengde ~ 19 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
180NOK
Gylden armbånd med porselen perler med rose blomster
Håndlagde gylden armbånd med hvite porselen perler med rosa blomster fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med rose halssmykker og øredobber. Armbånd lengde fra 18 til 21 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
150NOK
Gylden armbånd med røde heklede og grønne perler
Håndlagde armbånd med røde heklede og grønne perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med røde heklede halssmykker og heklede øredobber. Armbånd lengde ~ 19 cm. Ambefaler også:   * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
180NOK
Gylden armbånd med svarte og gylne stardust perler
Håndlagde gylden armbånd med svarte og gylne stardust perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med svarte halssmykker og øredobber. Armbånd lengde ~ 19 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
120NOK
Regnbue shamballa armbånd med porselen skallen
Håndlagde regnbue shamballa armbånd med porselen skallen fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags, fest eller Rock Konsert :) Porselen skallen ~12 mm. Armbånd lengde ~24 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
150NOK
Røde og svarte armbånd til røde viner fan
Håndlagde røde og svarte armbånd til røde viner fan med shamballa krystall perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med "røde viner fan" øredobber. Shamballa perler ~10 mm. Armbånd lengde fra 19 til 25 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
120NOK
Røde shamballa armbånd med Murano glassperler
Håndlagde røde shamballa armbånd med Murano glassperler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med røde kjede og øredobber. Murano glassperler ~12 mm. Shamballa perler ~10 mm. Vokset bomull ledningen ~0,9 mm. Armbånd lengde ~ 19 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
150NOK
Shamballa armbånd med hvite krystall perler
Håndlagde shamballa armbånd med hvite krystall perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med hvite krystall halssmykke og øredobber. Krystall perler ~10 mm. Armbånd lengde ~24 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
150NOK
Shamballa armbånd med hvite vulkansk perler
Håndlagde shamballa armbånd med hvite vulkansk perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med hvite halssmykke og øredobber. Vulkansk perler ~12 mm. Armbånd lengde ~24 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
150NOK
Shamballa armbånd med røde porselen skallen og svarte lavaperler
Håndlagde shamballa armbånd med røde porselen skallen og svarte lavaperler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags, fest eller Rock Konsert :) Porselen skallen ~12 mm. Vulkansk perler ~12 mm. Armbånd lengde fra 19 til 24 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
150NOK
Shamballa armbånd med svarte krystall perler
Håndlagde shamballa armbånd med svarte krystall perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med svarte krystall halssmykke og øredobber. Krystall perler ~10 mm. Armbånd lengde ~24 cm. ..
150NOK
Shamballa armbånd med svarte vulkansk perler
Håndlagde svarte shamballa armbånd med vulkansk perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med svarte kjede og øredobber. Vulkansk perler ~12 mm. Shamballa perler ~10 mm. Vokset bomull ledningen ~0,9 mm. Armbånd lengde ~19 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
150NOK
Svarte & Hvite armbånd til dalmatinere og panda fan
Håndlagde svarte & hvite armbånd til dalmatinere og panda fan fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags, eller fest. Armbånd lengde fra 19 til 24 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
150NOK
Svarte armbånd med porselen skallen og shamballa krystall
Håndlagde svarte armbånd med med porselen skallen og shamballa krystall fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags, fest eller Rock Konsert :) Porselen skallen ~12 mm. Krystall perler ~10 mm. Armbånd lengde ~20 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
150NOK
Svarte shamballa armbånd med porselen skallen
Håndlagde shamballa armbånd med svarte porselen skallen fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags, fest eller Rock Konsert :) Porselen skallen ~12 mm. Armbånd lengde fra 19 til 23 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
150NOK
Svarte shamballa armbånd med vulkansk perler
Håndlagde svarte shamballa armbånd med vulkansk perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med svarte kjede og øredobber. Vulkansk perler ~12 mm. Armbånd lengde ~24 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
150NOK
Sølv armbånd med hvite lavaperler, grønne skjellperler og shamballa
Håndlagde Sølv armbånd med hvite lavaperler, grønne skjellperler og shamballa. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med grønne halssmykker og øredobber. Armbånd lengde ~ 19 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
120NOK
Sølv armbånd med hvite lavaperler, shamballa og turkise perler
Håndlagde sølv armbånd med hvite lavaperler, shamballa og turkise perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med turkise halssmykker og øredobber. Armbånd lengde ~ 19 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
120NOK
Sølv armbånd med hvite og lilla perler
Håndlagde sølv armbånd med hvite og lilla perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med lilla halssmykker og øredobber. Armbånd lengde ~ 19 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
120NOK
Sølv armbånd med hvite og oransje perler
Håndlagde sølv armbånd med hvite og oransje perler. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med oransje halssmykker og øredobber. Armbånd lengde ~ 19 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
120NOK
Sølv armbånd med hvite shamballa og blå perler
Håndlagde sølv armbånd med hvite shamballa og blå perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med blå halssmykker og øredobber. Armbånd lengde ~ 19 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
120NOK
Sølv armbånd med porselen perler med rose blomster
Håndlagde sølv armbånd med hvite porselen perler med rosa blomster fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med rose halssmykker og øredobber. Armbånd lengde ~ 19 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
120NOK
Design By CrazyMouse / CrazySmykker © 2013 /
Partners: Solariumskremer og solkremer, Haynes reparasjonhandboker og verkstedmanualer,Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten ToppBlogg - toppliste for bloggere