Hvit

Vis som:
Liste
Nett
Vis:
Sorter:
"Bølge" - sølv armbånd med hvite lavaperler, krystaller og turkise murano glassperler
Håndlagde sølv armbånd "Bølge" med hvite lavaperler, krystaller og turkise murano glassperler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med turkise halssmykker og øredobber. Glassperler ~12 mm. Armbånd lengde fra 19 til 23 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
120NOK
"Pandora" stil armbånd med hvite krystallperler, turkise glassperler og sjø charms
Håndlagde "Pandora" stil armbånd med hvite krystallperler, turkise glassperler og sjø charms fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med turkise "Pandora" stil halssmykker og øredobber. Glassperler ~13 mm. Armbånd lengde fra 19 til 26 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
150NOK
Antikk sølv tre rader armbånd med porselen og krystall perler
Håndlagde antikk sølv tre rader armbånd med mørk blå porselen og svarte krystall perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Shamballa perler ~10 mm. Armbånd lengde fra 19 til 26 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
180NOK
Dobbel shamballa armbånd med hvite og røde perler
Håndlagde dobbel shamballa armbånd med hvite og røde perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med røde eller hvite halssmykke og øredobber. Perler ~9 mm. Armbånd lengde fra 17 til 22 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
180NOK
Dobbel shamballa armbånd med svarte og hvite krystall perler
Håndlagde dobbel shamballa armbånd med svarte og hvite krystall perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med svarte krystall halssmykke og øredobber. Krystall perler ~10 mm. Armbånd lengde fra 18 til 24 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
200NOK
Gylden armbånd med gule og hvite perler
Håndlagde gylden armbånd med gule og hvite perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med gule halssmykker og øredobber. Armbånd lengde ~ 19 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
120NOK
Gylden armbånd med lilla perler, hvite lavaperler og stardust perler
Håndlagde gylden armbånd med lilla perler, hvite lavaperler og stardust perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med hvite\lilla halssmykker og øredobber. Armbånd lengde ~ 19 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
180NOK
Gylden armbånd med porselen perler med rose blomster
Håndlagde gylden armbånd med hvite porselen perler med rosa blomster fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med rose halssmykker og øredobber. Armbånd lengde fra 18 til 21 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
150NOK
Røde shamballa armbånd med Murano glassperler
Håndlagde røde shamballa armbånd med Murano glassperler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med røde kjede og øredobber. Murano glassperler ~12 mm. Shamballa perler ~10 mm. Vokset bomull ledningen ~0,9 mm. Armbånd lengde ~ 19 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
150NOK
Shamballa armbånd med hvite krystall perler
Håndlagde shamballa armbånd med hvite krystall perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med hvite krystall halssmykke og øredobber. Krystall perler ~10 mm. Armbånd lengde ~24 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
150NOK
Shamballa armbånd med hvite vulkansk perler
Håndlagde shamballa armbånd med hvite vulkansk perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med hvite halssmykke og øredobber. Vulkansk perler ~12 mm. Armbånd lengde ~24 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
150NOK
Shamballa armbånd med svarte vulkansk perler
Håndlagde svarte shamballa armbånd med vulkansk perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med svarte kjede og øredobber. Vulkansk perler ~12 mm. Shamballa perler ~10 mm. Vokset bomull ledningen ~0,9 mm. Armbånd lengde ~19 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
150NOK
Svarte & Hvite armbånd til dalmatinere og panda fan
Håndlagde svarte & hvite armbånd til dalmatinere og panda fan fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags, eller fest. Armbånd lengde fra 19 til 24 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
150NOK
Sølv armbånd med hvite lavaperler, grønne skjellperler og shamballa
Håndlagde Sølv armbånd med hvite lavaperler, grønne skjellperler og shamballa. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med grønne halssmykker og øredobber. Armbånd lengde ~ 19 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
120NOK
Sølv armbånd med hvite lavaperler, shamballa og turkise perler
Håndlagde sølv armbånd med hvite lavaperler, shamballa og turkise perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med turkise halssmykker og øredobber. Armbånd lengde ~ 19 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
120NOK
Sølv armbånd med hvite og lilla perler
Håndlagde sølv armbånd med hvite og lilla perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med lilla halssmykker og øredobber. Armbånd lengde ~ 19 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
120NOK
Sølv armbånd med hvite og oransje perler
Håndlagde sølv armbånd med hvite og oransje perler. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med oransje halssmykker og øredobber. Armbånd lengde ~ 19 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
120NOK
Sølv armbånd med hvite shamballa og blå perler
Håndlagde sølv armbånd med hvite shamballa og blå perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med blå halssmykker og øredobber. Armbånd lengde ~ 19 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
120NOK
Sølv armbånd med porselen perler med rose blomster
Håndlagde sølv armbånd med hvite porselen perler med rosa blomster fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med rose halssmykker og øredobber. Armbånd lengde ~ 19 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
120NOK
Design By CrazyMouse / CrazySmykker © 2013 /
Partners: Solariumskremer og solkremer, Haynes reparasjonhandboker og verkstedmanualer,Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten ToppBlogg - toppliste for bloggere