Blå

Vis som:
Liste
Nett
Vis:
Sorter:
Halssmykker med blå lampwork glassperler
Håndlagde halssmykker med blå lampwork glassperler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med blå armbånd og øredobber. Halssmykker lengde fra 48 til 60 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
200NOK
Halssmykker med svarte lavaperler, og blå lampwork glassperler
Håndlagde halssmykker med svarte lavaperler, og blå lampwork glassperler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med svarte eller blå armbånd og øredobber. Halssmykker lengde fra 50 til 61 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
200NOK
Sølv halssmykker med blå lampwork perler og hvit perler
Håndlagde sølv halssmykke med blå lampwork perler og hvit perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med blå armbånd og øredobber. Halssmykker lengde ~ 42 cm. ..
200NOK
Sølv halssmykker med blå og hvite shamballa perler
Håndlagde sølv halssmykker med blå og hvite shamballa perler. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med blå eller hvite armbånd og øredobber. Halssmykker lengde ~ 45 cm. ..
200NOK
Sølv halssmykker med turkis porselen perler
Håndlagde sølv halssmykke med turkis porselen perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med turkis armbånd og øredobber. Halssmykker lengde ~ 46 cm. ..
200NOK
Tre rader halssmykker med turkis lampwork-perler og krystall perler
Håndlagde tre rader halssmykke med turkis lampwork-perler og krystall perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med turkis armbånd og øredobber. Halssmykker lengde fra 40 til 55 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
200NOK
Design By CrazyMouse / CrazySmykker © 2013 /
Partners: Solariumskremer og solkremer, Haynes reparasjonhandboker og verkstedmanualer,Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten ToppBlogg - toppliste for bloggere