Rød

Vis som:
Liste
Nett
Vis:
Sorter:
"Høst Stil" - Antikk gylden tre rader halssmykker med røde og oransje treperler
Håndlagde antikk gylden tre rader halssmykker "Høst Stil" med røde og oransje indiske treperler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med oransje og røde "Høst Stil" armbånd og øredobber. Halssmykker lengde fra 47 til 72 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
280NOK
"Vintage Stil" - Antikk bronse tre rader halssmykker med røde, oransje og gylden perler
Håndlagde antikk bronse tre rader halssmykker "Vintage Stil" med røde, oransje og gylden perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med oransje og røde "Vintage Stil" armbånd og øredobber. Halssmykker lengde fra 42 til 97 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
250NOK
Antikk gylden halssmykker med porselen perler med rose blomster
Håndlagde antikk gylden halssmykker med hvite porselen perler med rosa blomster fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med rose armbånd og øredobber. Halssmykker lengde fra 44 til 50 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
200NOK
Gylden halssmykker med røde og hvite perler
Gylden håndlagde halssmykker med røde og hvite perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med røde/hvite armbånd og øredobber. Halssmykker lengde ~ 50cm. ..
200NOK
Halssmykker med kinesiske røde og gylne perler
Håndlagde halssmykker med kinesiske røde og gylne perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med røde armbånd og øredobber. Halssmykker lengde ~ 45 cm. ..
200NOK
Halssmykker med røde perler og grønn bånd
Håndlagde halssmykker med røde perler og grønn bånd fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med røde/grønne armbånd og øredobber. Halssmykker lengde ~ 40 cm. ..
200NOK
Design By CrazyMouse / CrazySmykker © 2013 /
Partners: Solariumskremer og solkremer, Haynes reparasjonhandboker og verkstedmanualer,Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten ToppBlogg - toppliste for bloggere