Heklede Øredobber

Vis som:
Liste
Nett
Vis:
Sorter:
Gylden øredobber med blå og svarte heklede perler
Håndlagde gylden øredobber med blå og svarte heklede perler fra CrazySmykker. Strålende heklede smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med blå/svarte armbånd og heklede halssmykker. Nikkelfrie! Lengde 4 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på.   ..
50NOK
Gylden øredobber med grønne heklede perler
Håndlagde gylden øredobber med grønne heklede perler fra CrazySmykker. Strålende heklede smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med grønne armbånd og heklede halssmykker. Nikkelfrie! Lengde 4 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Gylden øredobber med gule heklede og svarte perler
Håndlagde gylden øredobber med gule heklede og svarte perler fra CrazySmykker. Strålende heklede smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med gule/svarte armbånd og heklede halssmykker. Nikkelfrie! Lengde 4 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på.   ..
50NOK
Gylden øredobber med lavaperle og hvite heklede perler
Håndlagde gylden øredobber med lavaperle og hvite heklede perler fra CrazySmykker. Strålende heklede smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med hvite armbånd og heklede halssmykker. Nikkelfrie! Lengde 4 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på.   ..
50NOK
Gylden øredobber med oransje og lille heklede perler
Håndlagde gylden øredobber med oransje og lille heklede perler fra CrazySmykker. Strålende heklede smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med oransje/lille armbånd og heklede halssmykker. Nikkelfrie! Lengde 4 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på.   ..
50NOK
Gylden øredobber med røde heklede og grønne perler
Håndlagde øredobber med røde heklede og grønne perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med røde armbånd og heklede halssmykker. Nikkelfrie! Lengde 4 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på.   ..
50NOK
Gylden øredobber med røde heklede og svarte perler
Håndlagde gylden øredobber med røde heklede og svarte perler fra CrazySmykker. Strålende heklede smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med røde/svarte armbånd og heklede halssmykker. Nikkelfrie! Lengde 4 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på.   ..
50NOK
Gylden øredobber med svarte heklede perler
Håndlagde gylden øredobber med svarte heklede perler fra CrazySmykker. Strålende heklede smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med svarte armbånd og heklede halssmykker. Nikkelfrie! Lengde 4 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på.   ..
50NOK
Sølv øredobber med grå heklede perler og rød bånd
Håndlagde sølv øredobber med grå heklede perler og rød bånd fra CrazySmykker. Strålende heklede smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med grå/rød armbånd og heklede halssmykker. Nikkelfrie! Lengde 4 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Sølv øredobber med grønne heklede perler og bånd
Håndlagde sølv øredobber med grønne heklede perler og bånd fra CrazySmykker. Strålende heklede smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med grønne armbånd og heklede halssmykker. Nikkelfrie! Lengde 4 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på.   ..
50NOK
Sølv øredobber med hvite og blå heklede perler
Håndlagde sølv øredobber med hvite og blå heklede perler fra CrazySmykker. Strålende heklede smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med hvite/blå armbånd og heklede halssmykker. Nikkelfrie! Lengde 4 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på.   ..
50NOK
Sølv øredobber med lilla heklede perler
Håndlagde sølv øredobber med lilla heklede perler fra CrazySmykker. Strålende heklede smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med lilla armbånd og heklede halssmykker. Nikkelfrie! Lengde 4 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på.   ..
50NOK
Sølv øredobber med lilla og rosa heklede perler
Håndlagde sølv øredobber med lilla og rosa heklede perler fra CrazySmykker. Strålende heklede smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med lilla/rosa armbånd og heklede halssmykker. Nikkelfrie! Lengde 4 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på.   ..
50NOK
Design By CrazyMouse / CrazySmykker © 2013 /
Partners: Solariumskremer og solkremer, Haynes reparasjonhandboker og verkstedmanualer,Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten ToppBlogg - toppliste for bloggere