Rød

Vis som:
Liste
Nett
Vis:
Sorter:
Gylden øredobber med røde heklede og grønne perler
Håndlagde øredobber med røde heklede og grønne perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med røde armbånd og heklede halssmykker. Nikkelfrie! Lengde 4 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på.   ..
50NOK
Gylden øredobber med røde heklede og svarte perler
Håndlagde gylden øredobber med røde heklede og svarte perler fra CrazySmykker. Strålende heklede smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med røde/svarte armbånd og heklede halssmykker. Nikkelfrie! Lengde 4 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på.   ..
50NOK
Sølv øredobber med grå heklede perler og rød bånd
Håndlagde sølv øredobber med grå heklede perler og rød bånd fra CrazySmykker. Strålende heklede smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med grå/rød armbånd og heklede halssmykker. Nikkelfrie! Lengde 4 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
50NOK
Design By CrazyMouse / CrazySmykker © 2013 /
Partners: Solariumskremer og solkremer, Haynes reparasjonhandboker og verkstedmanualer,Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten ToppBlogg - toppliste for bloggere