Heklede Halssmykker

Vis som:
Liste
Nett
Vis:
Sorter:
Gylden halssmykker med blå og svarte heklede perler
Håndlagde gylden halssmykker med blå og svarte heklede perler fra CrazySmykker. Strålende heklede halssmykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med blå/svarte armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde ~ 46 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
250NOK
Gylden halssmykker med grønne heklede perler
Håndlagde gylden halssmykker med grønne heklede perler fra CrazySmykker. Strålende heklede halssmykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med grønne armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde ~ 47 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
250NOK
Gylden halssmykker med gule heklede og svarte perler
Håndlagde gylden halssmykker med gule heklede og svarte perler fra CrazySmykker. Strålende heklede halssmykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med gule/svarte armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde ~ 49 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på.   ..
250NOK
Gylden halssmykker med oransje og lille heklede perler
Håndlagde gylden halssmykker med oransje og lille heklede perler fra CrazySmykker. Strålende heklede halssmykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med oransje/lille armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde ~ 45 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
250NOK
Gylden halssmykker med rød heklet blomst og grønne perler
Håndlagde halssmykker med rød heklet blomst og grønne perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med røde heklede armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde ~ 50 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
250NOK
Gylden halssmykker med røde heklede og svarte perler
Håndlagde gylden halssmykker med røde heklede og svarte perler fra CrazySmykker. Strålende heklede halssmykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med røde/svarte armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde ~ 45 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
250NOK
Gylden halssmykker med shamballa, lavaperle og hvite heklede perler
Håndlagde gylden halssmykker med shamballa, lavaperle og hvite heklede perler fra CrazySmykker. Strålende heklede halssmykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med hvite armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde ~ 47 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
250NOK
Gylden halssmykker med svarte heklede perler
Håndlagde gylden halssmykker med svarte heklede perler fra CrazySmykker. Strålende heklede halssmykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med svarte armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde ~ 50 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på.   ..
250NOK
Sølv halssmykker med grå heklede perler og rød bånd
Håndlagde sølv halssmykker med grå heklede perler og rød bånd fra CrazySmykker. Strålende heklede halssmykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med grå/rød armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde fra 49 til 79 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
250NOK
Sølv halssmykker med grønne heklede perler og bånd
Håndlagde sølv halssmykker med grønne heklede perler og bånd fra CrazySmykker. Strålende heklede halssmykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med grønne armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde fra 46 til 76 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
250NOK
Sølv halssmykker med hvite og blå heklede perler
Håndlagde sølv halssmykker med hvite og blå heklede perler fra CrazySmykker. Strålende heklede halssmykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med hvite/blå armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde ~ 46 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
250NOK
Sølv halssmykker med lilla heklede perler
Håndlagde sølv halssmykker med lilla heklede perler fra CrazySmykker. Strålende heklede halssmykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med lilla armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde ~ 47 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
250NOK
Sølv halssmykker med lilla og rosa heklede perler
Håndlagde sølv halssmykker med lilla og rosa heklede perler fra CrazySmykker. Strålende heklede halssmykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med lilla/rosa armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde ~ 45 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
250NOK
Sølv halssmykker med oransje heklede og hvite perler
Håndlagde halssmykker med oransje heklede og hvite perler fra CrazySmykker. Strålende heklede halssmykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med oransje armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde ~ 45 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
250NOK
Design By CrazyMouse / CrazySmykker © 2013 /
Partners: Solariumskremer og solkremer, Haynes reparasjonhandboker og verkstedmanualer,Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten ToppBlogg - toppliste for bloggere