Grønn

Vis som:
Liste
Nett
Vis:
Sorter:
Gylden halssmykker med grønne heklede perler
Håndlagde gylden halssmykker med grønne heklede perler fra CrazySmykker. Strålende heklede halssmykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med grønne armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde ~ 47 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
250NOK
Gylden halssmykker med rød heklet blomst og grønne perler
Håndlagde halssmykker med rød heklet blomst og grønne perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med røde heklede armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde ~ 50 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
250NOK
Sølv halssmykker med grønne heklede perler og bånd
Håndlagde sølv halssmykker med grønne heklede perler og bånd fra CrazySmykker. Strålende heklede halssmykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med grønne armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde fra 46 til 76 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
250NOK
Design By CrazyMouse / CrazySmykker © 2013 /
Partners: Solariumskremer og solkremer, Haynes reparasjonhandboker og verkstedmanualer,Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten ToppBlogg - toppliste for bloggere