Hvit

Vis som:
Liste
Nett
Vis:
Sorter:
Gylden halssmykker med shamballa, lavaperle og hvite heklede perler
Håndlagde gylden halssmykker med shamballa, lavaperle og hvite heklede perler fra CrazySmykker. Strålende heklede halssmykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med hvite armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde ~ 47 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
250NOK
Sølv halssmykker med grå heklede perler og rød bånd
Håndlagde sølv halssmykker med grå heklede perler og rød bånd fra CrazySmykker. Strålende heklede halssmykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med grå/rød armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde fra 49 til 79 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
250NOK
Sølv halssmykker med hvite og blå heklede perler
Håndlagde sølv halssmykker med hvite og blå heklede perler fra CrazySmykker. Strålende heklede halssmykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med hvite/blå armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde ~ 46 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
250NOK
Sølv halssmykker med oransje heklede og hvite perler
Håndlagde halssmykker med oransje heklede og hvite perler fra CrazySmykker. Strålende heklede halssmykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med oransje armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde ~ 45 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
250NOK
Design By CrazyMouse / CrazySmykker © 2013 /
Partners: Solariumskremer og solkremer, Haynes reparasjonhandboker og verkstedmanualer,Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten ToppBlogg - toppliste for bloggere