Oransje

Vis som:
Liste
Nett
Vis:
Sorter:
Gylden halssmykker med gule heklede og svarte perler
Håndlagde gylden halssmykker med gule heklede og svarte perler fra CrazySmykker. Strålende heklede halssmykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med gule/svarte armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde ~ 49 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på.   ..
250NOK
Gylden halssmykker med oransje og lille heklede perler
Håndlagde gylden halssmykker med oransje og lille heklede perler fra CrazySmykker. Strålende heklede halssmykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med oransje/lille armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde ~ 45 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
250NOK
Sølv halssmykker med oransje heklede og hvite perler
Håndlagde halssmykker med oransje heklede og hvite perler fra CrazySmykker. Strålende heklede halssmykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med oransje armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde ~ 45 cm. * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
250NOK
Design By CrazyMouse / CrazySmykker © 2013 /
Partners: Solariumskremer og solkremer, Haynes reparasjonhandboker og verkstedmanualer,Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten ToppBlogg - toppliste for bloggere