Rød

Vis som:
Liste
Nett
Vis:
Sorter:
Gylden halssmykker med rød heklet blomst og grønne perler
Håndlagde halssmykker med rød heklet blomst og grønne perler fra CrazySmykker. Strålende smykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med røde heklede armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde ~ 50 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
250NOK
Gylden halssmykker med røde heklede og svarte perler
Håndlagde gylden halssmykker med røde heklede og svarte perler fra CrazySmykker. Strålende heklede halssmykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med røde/svarte armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde ~ 45 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
250NOK
Sølv halssmykker med grå heklede perler og rød bånd
Håndlagde sølv halssmykker med grå heklede perler og rød bånd fra CrazySmykker. Strålende heklede halssmykker til hverdags og fest. Kan være en del av vakkert sett med grå/rød armbånd og heklede øredobber. Halssmykker lengde fra 49 til 79 cm. Ambefaler også: * Farger kan være noe forskjellig fra hvordan de vises på skjermen , siden det avhenger av skjermens innstilinger og dette har vi ikke kontroll på. ..
250NOK
Design By CrazyMouse / CrazySmykker © 2013 /
Partners: Solariumskremer og solkremer, Haynes reparasjonhandboker og verkstedmanualer,Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten ToppBlogg - toppliste for bloggere