Mama Halssmykke

Vis som:
Liste
Nett
Vis:
Sorter:
Grå heklede Mama halssmykke
Håndlagde Mama halssmykker med grå heklede perler og tre perler fra CrazySmykker. Disse skal være rund halsen på en voksen,og må ALDRI plasseres rundt babyens hals. Det er helt trygt for barnet og bite og tygge på smykket når en voksen har det på seg. Babyen din vil elske og leke med smykket når du har det på fanget eller når du ammer. Dette er den perfekte biteringen for den Moderne Mamma! MÅLINGER: Halskjede laget av 100% bomull og 100% naturlige treperler. Halssmykke lengde: fr..
200NOK
Oransje og gul heklede Mama halssmykke
Håndlagde Mama halssmykker med oransje og gul heklede perler, og tre perler fra CrazySmykker. Disse skal være rund halsen på en voksen,og må ALDRI plasseres rundt babyens hals. Det er helt trygt for barnet og bite og tygge på smykket når en voksen har det på seg. Babyen din vil elske og leke med smykket når du har det på fanget eller når du ammer. Dette er den perfekte biteringen for den Moderne Mamma! MÅLINGER: Halskjede laget av 100% bomull og 100% naturlige treperler. Halssmykk..
200NOK
Oransje og Lilla heklede Mama halssmykke
Håndlagde Mama halssmykker med oransje og lilla heklede perler, og tre perler fra CrazySmykker. Disse skal være rund halsen på en voksen,og må ALDRI plasseres rundt babyens hals. Det er helt trygt for barnet og bite og tygge på smykket når en voksen har det på seg. Babyen din vil elske og leke med smykket når du har det på fanget eller når du ammer. Dette er den perfekte biteringen for den Moderne Mamma! MÅLINGER: Halskjede laget av 100% bomull og 100% naturlige treperler. Halssmy..
200NOK
Rosa og Lilla heklede Mama halssmykke
Håndlagde Mama halssmykker med rosa og lilla heklede perler, og tre perler fra CrazySmykker. Disse skal være rund halsen på en voksen,og må ALDRI plasseres rundt babyens hals. Det er helt trygt for barnet og bite og tygge på smykket når en voksen har det på seg. Babyen din vil elske og leke med smykket når du har det på fanget eller når du ammer. Dette er den perfekte biteringen for den Moderne Mamma! MÅLINGER: Halskjede laget av 100% bomull og 100% naturlige treperler. Halssmykke..
200NOK
Design By CrazyMouse / CrazySmykker © 2013 /
Partners: Solariumskremer og solkremer, Haynes reparasjonhandboker og verkstedmanualer,Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten ToppBlogg - toppliste for bloggere